Szobáink

A Bártfay Udvarház Tokaj-Hegyalja egyik leghíresebb településén, Tállya községben várja vendégeit.
A Bártfay Udvarházban, 11 szobában és egy kétszobás apartmanban 26 fő elhelyezését
biztosítjuk, de a legtöbb közülük pótággyal is felszerelhető, így a létszám legfeljebb 36 főig bővíthető.

A szobák mindegyike nem dohányzó, fürdővel vagy zuhanyzóval, televízióval, minibárral, telefonnal, internet csatlakozással, széffel, és bababarát berendezésekkel is ellátott. A kialakításnál természetesen gondoltunk mozgáskorlátozott társainkra is, így az akadálymentes közlekedés is biztosított.


Normál szobák:
1 fő részére: 17.570Ft/éj
2 fő részére: 25.140Ft/éj
Pótágy:
8.000Ft/éj

Gyermekeknek, ha a szülőkkel közös szobában vannak: 4 éves korig ingyenes a szállásszolgáltatás! Az árak minden esetben tartalmazzák a svédasztalos reggelit, az áfát, a wellness részleg korlátlan használatát 8:00 és 22:00 között, a zárt parkoló használatát, valamint korlátlan, ingyenes WIFI használatot az Udvarház teljes területén! A szobaár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melynek mértéke 430,-Ft/fő/éj 18 éves kor felett.Kérem, a mezőket figyelmesen töltse ki, hogy könnyen fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot!
Konferenciatermünk befogadó képessége 30 fõ, a helyiség elrendezése többféle ültetési rend kialakítására alkalmas.
Professzionális és családias vendéglátással garantálja 11 szobában és egy kétszobás luxus apartmanban.
A Bártfay Udvarház Tokaj-Hegyalja egyik leghíresebb településén, Tállya községben várja vendégeit.
Szívesen adunk otthont családok vagy baráti társaságok zártkörû eseményeinek, csapatépítõ céges rendezvényeknek, továbbképzéseknek, üzleti meetingeknek.
A szobák mindegyike nem dohányzó, fürdõvel vagy zuhanyzóval, televízióval, minibárral, telefonnal, internet csatlakozással, széffel, egy részük pedig légkondicionálóval és bababarát berendezésekkel is ellátott.
A kialakításnál természetesen gondoltunk mozgáskorlátozott társainkra is, így az akadálymentes közlekedés is biztosított.