Program- és rendezvényszervezés

A Bártfay Udvarház Tokaj-Hegyalja egyik leghíresebb településén, Tállya községben várja vendégeit.Vállaljuk egyénre, illetve csoportra szabott programok, programcsomagok és különböző rendezvények szervezését és teljes körű lebonyolítását előzetes egyeztetés alapján.

Szívesen adunk otthont családok vagy baráti társaságok zártkörű eseményeinek, csapatépítő céges rendezvényeknek, továbbképzéseknek, üzleti meetingeknek.

Kérem, a mezőket figyelmesen töltse ki, hogy könnyen fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot!


Bártfay Udvarház - Tállya

Bártfay Udvarház - Tállya

A Bártfay Udvarház Tokaj-Hegyalja egyik leghíresebb településén, Tállya községben várja vendégeit. A szállás- és élményszolgáltató ház versenyképességét elsősorban a magas minőségű szolgáltatásokkal, egyszerre professzionális és családias vendéglátással garantálja.

11 szobában és egy kétszobás luxus apartmanban összesen legfeljebb 25 fő elhelyezésére van lehetőség. A szobaegységek minden kényelmi felszereléssel ellátottak, saját wellness részleggel és kiváló masszőrrel állunk rendelkezésére.

Szívesen adunk otthont üzleti konferenciáknak, csapatépítő céges rendezvényeknek, továbbképzéseknek, tárgyalásoknak, ezeket igény szerint különleges kísérő rendezvényekkel, egyedülálló programcsomagokkal kiegészítve.

Bártfay Udvarház - Fotógaléria
Konferenciatermünk befogadó képessége 30 fõ, a helyiség elrendezése többféle ültetési rend kialakítására alkalmas.
Professzionális és családias vendéglátással garantálja 11 szobában és egy kétszobás luxus apartmanban.
A Bártfay Udvarház Tokaj-Hegyalja egyik leghíresebb településén, Tállya községben várja vendégeit.
Szívesen adunk otthont családok vagy baráti társaságok zártkörû eseményeinek, csapatépítõ céges rendezvényeknek, továbbképzéseknek, üzleti meetingeknek.
A szobák mindegyike nem dohányzó, fürdõvel vagy zuhanyzóval, televízióval, minibárral, telefonnal, internet csatlakozással, széffel, egy részük pedig légkondicionálóval és bababarát berendezésekkel is ellátott.
A kialakításnál természetesen gondoltunk mozgáskorlátozott társainkra is, így az akadálymentes közlekedés is biztosított.