Szolgáltatásaink


Külön díj ellenében előzetes egyeztetés alapján igénybe vehető szolgáltatásaink:

Konferencia:

A Bártfay Udvarház Tokaj-Hegyalja egyik leghíresebb településén, Tállya községben várja vendégeit.Reggeliző helyiségünk befogadó képessége 25 fő, elrendezése többféle ültetési rend kialakítására is alkalmas, így konferenciateremként is szolgál. Zárt körű rendezvények lebonyolításához saját technikai berendezéseinket is örömmel vendégeink rendelkezésére bocsájtjuk. (projektor, vetítővászon, laptop, flip-chart, hangtechnika) Igény esetén a kísérőprogramok szervezésében és teljes körű lebonyolításában segítséget nyújtunk. Helyiség bérleti díja: 30.000Ft/nap
Bekészítés a szünetekben: 1.500Ft/fő

A teljes ház lefoglalása esetén díjmentesen áll rendelkezésre.Wellness és masszázs:

A különböző masszázsfajták gyógyító és lélekre ható nyugtató vagy éppen frissítő hatását már az ókorban is ismerték. Elismert szaktudású masszőr áll vendégeink rendelkezésére. A masszázs előzetes bejelentkezés alapján történik.


30 perces masszázs: 4.000,-Ft | 60 perces masszázs: 6.000,-Ft
Kerékpárkölcsönzés:

Udvarházunkban gyermek- és felnőtt kerékpárok kölcsönzésére egyaránt lehetőség nyílik. Csoportos és hosszútávú kölcsönzését kérjük, lehetőleg előre jelezze, és kérjen tőlünk árajánlatot!

Továbbá vállaljuk kerékpárok biztosítását rendezvényekre, csapatépítő programokra, családi kirándulásokra.

Ár: 1.000Ft/kerékpár/nap

A túraútvonal kialakításában munkatársaink állnak rendelkezésére.


A fentiekben ismertetett kínálatunk tájékoztató jellegű, bármely részét rugalmasan alakítjuk az Önök igényeinek megfelelően!