Szolgáltatásaink


Külön díj ellenében előzetes egyeztetés alapján igénybe vehető szolgáltatásaink:

Konferencia:

A Bártfay Udvarház a Tokaj-Hegyalja egyik leghíresebb településén, Tállya községben várja vendégeit.Reggeliző helyiségünk befogadó képessége 25 fő, elrendezése többféle ültetési rend kialakítására is alkalmas, így konferenciateremként is szolgál. A rendezvények lebonyolításához teljes konferencia berendezésünket (projektor, vetítővászon, laptop, flip-chart, hangtechnika) rendelkezésre bocsátjuk, igény esetén a kísérőprogramok szervezésében és teljes körű lebonyolításában segítséget nyújtunk. Helyiség bérleti díja: 30.000Ft/nap
Bekészítés a szünetekben: 1.400Ft/fő

A teljes ház lefoglalása esetén díjmentesen áll rendelkezésre.


Wellness és masszázs:

A Bártfay Udvarház a Tokaj-Hegyalja egyik leghíresebb településén, Tállya községben várja vendégeit.A különböző masszázsfajták gyógyító és lélekre ható nyugtató vagy éppen frissítő hatását már az ókorban is ismerték. A természetgyógyászatban és egyéb alternatív gyógyításban is rendkívül jártas és doktorok által is elismert szaktudású masszőrünk a legkülönlegesebb masszázsoktól a legegyszerűbb, akár kismamáknál is alkalmazható fogásokig a lehetőségek széles palettáját kínálja vendégeinknek.
A masszázs előzetes bejelentkezés alapján történik. 30 perces:
- arc- és dekoltázsmasszázs szépítő és fiatalító fogásokkal: 3.000Ft
- „Relaxi-Maxi” aromaterápiás, lélekre ható masszázs: 4.200Ft
A Bártfay Udvarház a Tokaj-Hegyalja egyik leghíresebb településén, Tállya községben várja vendégeit.- frissítő hátmasszázs fájdalommentesítéssel: 3.000Ft

60 perces:
- „Egész falut bejártam” talpmasszázs betegség feltérképezéssel: 4.900Ft
- frissítő testmasszázs (hát, karok és lábak): 5.600Ft
- karcsúsító hatású anticellulitisz kezelés: 7.000Ft
- nyirokmasszázs, ödémában szenvedő vendégeink számára: 5.600Ft

100 perces:
- teljes testmasszázs (hát, has, dekoltázs, arc, végtagok): 8.400Ft
- „Édes Élet” csokoládés teljes testmasszázs: 9.000FtWellness belépő nem szállóvendégeknek: 800Ft/fő/óra


Asztrológiai elemzés és szaktanácsadás:

A Bártfay Udvarház a Tokaj-Hegyalja egyik leghíresebb településén, Tállya községben várja vendégeit.A wellness életmód már-már elengedhetetlen része, hogy asztrológiai szempontokat is figyelembe véve, egészséges szemlélettel vezessük életünket. Az érkezés előtt legkésőbb 2-3 héttel igényelhető munkatársainknál személyes horoszkópelemző formanyomtatvány, mely információkból magasan képzett asztrológusunk élet vezetési elemzést készít. Az elemzés előzetes bejelentkezés alapján történik.Az elemzés 2 hét előzetes tanulmányon alapszik, a kiértékelés és tanácsadás 1,5-2 órát vesz igénybe.

Ár: 8.000Ft/fő | Asztrológiai életmód-előadások ára: 12.000Ft/1,5 óra


Kerékpárkölcsönzés:

A Bártfay Udvarház a Tokaj-Hegyalja egyik leghíresebb településén, Tállya községben várja vendégeit.Udvarházunkban gyermek- és felnőtt kerékpárok kölcsönzésére egyaránt lehetőség nyílik. Csoportos és hosszútávú kölcsönzését kérjük, lehetőleg előre jelezze, és kérjen tőlünk árajánlatot! Továbbá vállaljuk kerékpárok biztosítását rendezvényekre, csapatépítő programokra, családi kirándulásokra. Ár:
1.000Ft/kerékpár/nap
Az ár csak saját kerékpárjainkra vonatkozik!

A túraútvonal kialakításában munkatársaink állnak rendelkezésére.Gasztronómia:

A Bártfay Udvarház a Tokaj-Hegyalja egyik leghíresebb településén, Tállya községben várja vendégeit.Reggel 8.00 és 10.00 óra között előzetes egyeztetés alapján hidegkonyhás éttermünk szolgáltatásait vehetik igénybe az érdeklődők. Szeretettel várjuk családias, kellemes kikapcsolódáshoz ízletes ételekkel és finom italokkal Önt és családját.
Svédasztalos reggeli ára:
1.500Ft/fő/alkalomA fentiekben ismertetett kínálatunk tájékoztató jellegű, bármely részét rugalmasan alakítjuk az Önök igényeinek megfelelően!