Szobáink

A Bártfay Udvarház a Tokaj-Hegyalja egyik leghíresebb településén, Tállya községben várja vendégeit. A Bártfay Udvarházban, 11 szobában és egy kétszobás apartmanban 26 fő elhelyezését biztosítjuk, de a legtöbb közülük pótággyal is felszerelhető, így a létszám legfeljebb 36 főig bővíthető.

A szobák mindegyike nem dohányzó, fürdővel vagy zuhanyzóval, televízióval, minibárral, telefonnal, internet csatlakozással, széffel, és bababarát berendezésekkel is ellátott. A kialakításnál természetesen gondoltunk mozgáskorlátozott társainkra is, így az akadálymentes közlekedés is biztosított.


Normál szobák:
1 fő részére: 14.000Ft/éj
2 fő részére: 20.000Ft/éj
Superior szoba:
2 fő részére: 25.000Ft/éj
Pótágy: 8.000Ft
Apartman:
4 fő részére: 2 superior szoba
40.000Ft/éj (konyha+fürdő)

Gyermekeknek, ha a szülőkkel közös szobában vannak: 4 éves korig ingyenes a szállásszolgáltatás!
Az árak minden esetben tartalmazzák a svédasztalos reggelit, az áfát, ifát, a zárt parkoló és a wellness részleg használatát! Időszakos kedvezményes ajánlatainkról érdeklődjön munkatársainknál!

Kérem, a mezőket figyelmesen töltse ki, hogy könnyen fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot!
Bártfay Udvarház - Fotógaléria ajánló
Konferenciatermünk befogadó képessége 30 fõ, a helyiség elrendezése többféle ültetési rend kialakítására alkalmas.
Professzionális és családias vendéglátással garantálja 11 szobában és egy kétszobás luxus apartmanban.
A Bártfay Udvarház a Tokaj-Hegyalja egyik leghíresebb településén, Tállya községben várja vendégeit.
Szívesen adunk otthont családok vagy baráti társaságok zártkörû eseményeinek, csapatépítõ céges rendezvényeknek, továbbképzéseknek, üzleti meetingeknek.
A szobák mindegyike nem dohányzó, fürdõvel vagy zuhanyzóval, televízióval, minibárral, telefonnal, internet csatlakozással, széffel, egy részük pedig légkondicionálóval és bababarát berendezésekkel is ellátott.
A kialakításnál természetesen gondoltunk mozgáskorlátozott társainkra is, így az akadálymentes közlekedés is biztosított.