Guest rooms

There are eleven rooms and one two-roomed apartment in Bártfay Guesthouse, altogether accommodating 26 people, but most rooms can be equipped with a spare bed as well.

All our rooms are non-smoking,equipped with a bath or a shower, a TV set, a mini bar, a telephone, internet access, a safe, and some are even equipped with an air-conditioner and with equipment to make them child-friendly. Our rooms are disability accessible.


Standard rooms:
For 1 person: 14.000Ft/night
For 2 person: 20.000Ft/night
Superior rooms:
For 2 person: 25.000 Ft/night
Truckle bed: 8.000 Ft/night
Apartment:
For 4 persons:2 superior rooms
HUF 40,000Ft/night (kit+bath)

Children sharing the room with the parents: free of charge up to the age of 4.
These prices do not refer to the peak season; our prices contain a sufficient breakfast, VAT, the city tax, the unlimited use of the parking lot and the wellness section (a colour therapy jacuzzi, a Finnish sauna and a jet shower) depending on the number of guests, a welcome brandy and a scone, the free of charge use of a towel, a bathrobe and a pair of sauna slippers, a 24-hour reception desk and a hospitable service.

Please fill in the spaces with care so that we can contact you more easily!
Bártfay Guesthouse - Photo gallery
Konferenciatermünk befogadó képessége 30 fõ, a helyiség elrendezése többféle ültetési rend kialakítására alkalmas.
Professzionális és családias vendéglátással garantálja 11 szobában és egy kétszobás luxus apartmanban.
A Bártfay Udvarház a Tokaj-Hegyalja egyik leghíresebb településén, Tállya községben várja vendégeit.
Szívesen adunk otthont családok vagy baráti társaságok zártkörû eseményeinek, csapatépítõ céges rendezvényeknek, továbbképzéseknek, üzleti meetingeknek.
A szobák mindegyike nem dohányzó, fürdõvel vagy zuhanyzóval, televízióval, minibárral, telefonnal, internet csatlakozással, széffel, egy részük pedig légkondicionálóval és bababarát berendezésekkel is ellátott.
A kialakításnál természetesen gondoltunk mozgáskorlátozott társainkra is, így az akadálymentes közlekedés is biztosított.